Koska tässä etsiskelen työpaikkaa, johon olen valmis hyppäämään suinpäin ja todella tavoitteellisesti, niin laitetaanpa ylös erilaisia osoitteita.

www.mol.fi on yllättävää kyllä ihan toimiva osoite, josta löytyy yllättäviäkin paikkoja. En ole ikinä uskonut, että työvoimatoimistosta työtä voisi löytää, mutta työvoimahallinnon nettisivuilla se on mahdollista.

www.uranus.fi vaikuttaa kaikkein toimivimmalta paikalta. Sieltä löytyy monipuolisesti auki olevia paikkoja ja pideän sivuston käytettävyydestä.

Jobboard tai siis Aarresaari on kätevä, mutta kovin Helsinki painotteinen. Varsinkin ilmoittajana se on todella kiva systeemi, koska ilmoitus on helppo tehdä ja heti näkyvissä.

Uratie meni minusta jotenkin pilalle, kun se ja rekry yhdistyivät joskus ajat sitten. En pidä, mutta käyn toki kurkistamassa sieltäkin.

Manpower, mitähän siitä sanoisi. Ei siellä taida olla mitään, mitä ei muualtakin löytyisi. Toisaalta samat ilmoituksethan ne melkein kaikissa pyörii - pieniä poikkeuksia lukuunottamatta.

Personnel, no sielläkin on jotain joskus jollekin.

Monster.fi
oli jostain syystä unohtunut kokonaan mielestä. En tosin pidä siitä systeemistä.

Tästä puuttuu nyt jotain paikkoja, kun ei heti muistu mieleen. Lisään sitä mukaa, kun jossain piipahdan. Vinkit on muuten ehdottomasti tervetulleita!