Olipa sitten eilen melkein puolen vuoden tauon jälkeen vain Power Shot A710 laukussa mukana ja äkkiäpä tuli järkkäriä ikävä. Ajattelin tuota Power Shotia kantaa jatkossa enemmän matkassa, että oppisi pitämään sen aina käsillä. Siitä on omat hyvät puolensa. Niin ja tärkein juttu miksi tarvitsen tuon kameran on se, että saan videonpätkiäkin aina tarvittaessa.

Eilisellä reissulla vastaan käveli aivan ihastuttavan vaaleanpunaiset omenan kukkien nuput. Heti sitä ihastui, että haa, noista kuvaa äkkiä. Mutta, mutta. Kamerapa ei taipunutkaan sellaiseen otokseen, mitä olisi halunnut. Ei sitten millään. Voiko tosiaan jonkun kuvan ottamisen takia mennä sisäisesti ihan mutkalle? Kyllä! Oli ihan melkein vieroitusoireita paremmasta kamerasta, vaikka eihän se mikään kummallinen sekään ole, onpa kuitenkin järkkäri.

Ei tuo Power Shot mikään huono kamera ole. Kyllä minä silti nyt ihmettelen, miten hyviä kuvia sillä on tullut otettua, onhan yksi ollut jopa painetun lehden kansikuvana. Tietynlaisia kuvia sillä tulee ihan hyvin. Tässä yksi, joka on minusta loppujen lopuksi aika hauska, vaikka äkillinen päähänpistos olikin. :)

615600.jpg