On ottanut niin kovaa päähän tuo K&K sivuston "sammahtaminen", että ei ole voinut oikein mitään kirjoitellakaan. Olisi tullut niin negatiivista tekstiä, että ei itse olisi pystynyt jälkikäteen lukemaan. No, nyt tulee asiat otettua jo sellaisena kuin tulee. Lopullisen helpotuksen toi eräällä keskustelupalstalla kirjoitettu avautuminen. Aiheena oli siis sama palveluntarjoaja, jonka kanssa nyt takkuan. Itse en tällä kertaa osallistunut keskusteluun. Totesinpa vaan, että ehkä en ole ihan tyhmä, vaikka tyhmäksi itseni tunnen kyseisen palveluttomuuden tarjoajan kohdalla.

" Näitä tarinoita on kuulunut jo viimeiset kaksi vuotta. Aina joku kuitenkin eksyy kyseiseen firmaan ja kun sieltä ei kerran pääse eroon niin joutuu sitten kärsimään puolet elämästään. Itse rekisteröin aikanaan muutaman domainin intin kautta ja kesti varmaan 2 vuotta ennen kuin pääsin siitä psskasta eroon!"

Ja sitten ihan muuta. En olisi uskonut, että ehkä 9 neliön puutarhavajaa voi siirtää parin ihmisen voimin vaikkapa 7 m kivikkoista loivaa rinnettä ylöspäin. Kyllä voi! Siinä sitä oli viikonloppupuuhaa ja paljon muutakin tuli tehtyä. Puutarhahommat on ehdottomasti parasta vastapainoa kaikille ikävyyksille. :) Siinä sielu alkaa levätä ja lihakset joutuu koville jne. Aivan ihanaa.

Tälle kukkapenkille asetan paljon toivoa jo tälle kesälle. Kyseinen kukka on tosi korkea, tekee keltaiset pallomaiset kukat ja tarvitsee tukea. Meiltä löytyi hyvä paikka terassin aidan vierestä ja siinä on nyt metritolkulla tätä penkkiä.

edit: Olli tuolla totesi, että hamppuahan siinä. Kyllä se vähän muistuttaa ja yhtä korkeaksikin kasvaa. :D

572624.jpg

Ja sitten se vaja. Alta paljastui yhtä sun toista törkyä, mutta samalla sieltä tuli jo valmiiksi melko tasainen alue. Nyt aivot jo raksuttaa, että minkälaisen istuskeluryhmän siihen laittaisi. Tasanteen edessä, kuvassa oikeassa reunassa vähän näkyy ruusuryhmä, joka anta siihen kivan pienen näkösuojan. Vasemmalla alhaalla on kivipengerrykset, jotka näyttää yllättävän kivoilta tuolta ylhäältäkin käsin. Vajan alta piti kaataa yksi kuusi, mutta se ei haittaa mitään. Tulipa lisää valoisuutta ja polttopuuta. :)

572642.jpg