No niin. Nyt kun ehtii taas ajatella asiaa, niin päätin tosiaan, että on se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Mitä se siis tarkoittaa? Tässä tapauksessa työn hakemista.

Jospa siis, jossain päin Pohjanmaata - Etelä-Pohjanmaata olisi paikka, missä olisi paaaljon kehitettävää ja laadussakin kenties vähän (tai paljon) puutteita. Paikka voisi olla metallista teollisuutta tai sitten ihan jotain muuta. Tuskin kuitenkaan IT:tä. Mitenkäs niitä paikkoja metsästettiinkään? Uranus.fi, Aarresaari, Uratie, mol ja mitä vielä? Joutuu tässä oikein kaivelemaan harmaiden aivosolujen välistä tiedon hippusia. :) CV on päivitetty, joten ei kun operaatio käyntiin.

Ai niin ja yksi juttu siinä työpaikassa täytyy vielä olla. Paljon työtä! Mikäs muu työholistia paremmin kiinnostaisi. Ja ei kun vielä yksi juttu. Ei sitten mitään epätoivoista väliporraspomoa. Hui, kuinka tuosta lauseesta tuli olotila kuin joku olisi kävellyt hautani ylitse...

Harmi, ettei se yksi tällainen työpaikka tupsahtanutkaan minun onnekseni. Palauttipa kuitenkin uskon siihen, että on niitä ok työpaikkoja olemassa, jos siis sellaisen vain löytää.