Ajattelin kirjoitella ihan muita juttuja, mutta lähtipä ajatus liikkeelle tuosta Nightwish fanittamisesta. Niiden kolmen näytteen jälkeen (näytteet täällä kohdassa kolme samplea) en enää pyristele vastaan. Lupaan fanittaa ihan julkisesti. :)

Mutta se fanitus, että mitä se on. Lapset/nuoret on oma lukunsa, kun pitää olla ne paidat (meidän pojilla Lordia), julisteet (Lordia taas tottakai), omassa soittimessa liian kovaa huutava musiikki (Lordia...) jne. No meidän pojat on huono esimerkki, kun nuorempi on vasta kolmen. :D Mutta siis pitää olla näkyvää ja fanaattistakin fanitusta.

Mitäs se on sitten 30+ tavallisen ihmisen fanitus. Se on itse se musiikki ja tietokone paljastaa fanituksen. Itselläni ainakin löytyy helposti selaimen history tiedoista Nightwishin sivut ym. Nightwish paitaa en ehkä kovin äkkiä päälleni pistäisi. :D Jaa, no jos niitä paitoja tehtäisiinkin jollain hienovaraisemmalla tavalla. Hmm. Ehkä. No tuskinpa sellaista eteen kävelee. Seinälle tuskin löytyisi sellaista esinettä tai kuvaa, mitä voisi harkita. Ei fanitus enää ole sellaista.

:) Yrittää tässä siis miettiä onko fani vai ei. Ehkä se sana jätetään niille nuorille. Kunpahan vaan pidän musiikista ja ilmiöstä nimeltä Nightwish. :)