Ikkunaiines haastoi lukijansa kuusi omituisuuttani -meemiin. Kun edellinen postaus paljastaa jo yhden omituisuuteni, niin kai tässä on sopiva hetki paljastaa pari lisääkin. :)

1. Kuten edellinen postauskin osoittaa, lähden ihan kummallisiin projekteihin mukaan, tosin aivan omilla tarkoitusperilläni. Kaista24 esimerkiksi oli todella kannattamaton artikkelien kirjoitusprojekti, mutta lähdin siihen mukaan kokeillakseni, että kuinka nopeasti pystyn suoltamaan pienartikkeleja ja minkälaisista aiheista. Se muuten osoittautui varsin mielenkiintoiseksi kokeiluksi osaamisen kannalta, joskaan ei missään nimessä kaupallisesti.

2. Juon Pepsi Maxia. Siis ei mitään kohtuullisia määriä vaan litratolkulla. Koitapa nähdä minut ilman Pepsi pulloa lähietäisyydellä... Ei mitään järkeä. Niin ja Coca Cola light kelpaa vain äärimmäisessä hädässä. Joskus aikanaan nuo merkit meni kyllä toisin päin.

3. Pidän blogia kissojen "suulla". Joskus se tuntuu täysin luonnolliselta, mutta toisinaan ... no sitten iskee ihmetys itsellenikin, että mitä ihmettä sitä tulee tehtyä. Mutta hauskaa on!

4. Nautin siitä, että pystyn auttamaan jotain toista ihmistä onnistumaan työssään, vaikka silläkin edellytyksellä, että teen itseni tarpeettomaksi. En voi kuvitella suurempaa nautintoa kuin sen, miten joku saa ahaa -elämyksen ja pääsee jutun juonesta kiinni. Siis sehän on aivan hölmöä, koska nykyisessä yhteiskunnassa täytyisi olla pyrkyri, kiilaaja, valehtelija(kin), kyynärpäätaktikoija,... ja siis ottaa kaikesta kunnia itselleen. Mutta se ei ole tehokkainta organisaation kannalta. Organisaatiolle on arvokkain asia, jos joku henkilö itse, vaikkakin sopivasti avustettuna, löytää motivaation ja kenties täydellisen tavan tehdä jonkin työn. Ja niistä hetkistä tulee itselleni aivan loistava olotila pitkäksi aikaa.

5. Olen laiska. Saan ihan järkyttävän paljon aikaan, mutta olen todella laiska. Tunnen itseni niin laiskaksi, että sille ei löydy mitta-asteikkoa. En oikein edes tiedä minkä takia tunnen itseni niin laiskaksi. Sen takia on vaikea tätä edes analysoida kummemmin.

6. En pidä puhelimessa puhumisesta. Saatan kyllä puhua puhelimessa vaikka kuinka pitkään, mutta en pidä varsinkaan soittamisesta.

Että tällä tavalla meemitetty. :) Haastan jonkun paikalle eksyvän blogikissan kertomaan omat omituisuutensa. ;)