Onpa ollut kuukausi tai vähän ylikin kuukausi. On tapahtunut niin paljon, että kaiholla on joutunut miettimään bloggaamista muuten kuin poppoon kuvina. Saa luvan loppua tämä näännyttävä kuiva kausi.

Minulle tapahtui vanhanaikaiset eli juuri niin kuin yleensäkin, kun lipsahdan ostamaan jotain sisustusjuttua. Tällä kertaa ketjureaktion aiheuttivat neljä ikkunalamppua. Ne ovat sellaisia ikkunalle roikkumaan laitettavia kapeita, mutta korkeita lamppuja, joissa on valkoiseen lasiin sekoitettu hauskasti erilaisia sinisiä juovia ja kuvioita. Ostettiin lamput, laitettiin ikkunaan ja mitä sitten - täytyi aloittaa remontti. :D Eikö ole ihan selvä, että jotkut uudet jutut vaatii seinän tapetoinnin, että uutuudet pääsee oikeuksiinsa?

Nyt sitten käytetään sadepäivät tehokkaasti ja tapetit on jo revitty ja uudet ostettu. Saapa nähdä vaan, että riittääkö erkkeri täyttämään remontointi inspiraation... Nyt jo pahasti näyttää siltä, että ehkä sitä samaa tapettia voisikin jatkaa koko olohuoneen ja ehkä viereisenkin. Ketjureaktio on vaarassa jatkua hamaan syksyyn saakka.

Vielä pitäisi olla viikko työmaalla ja huhkia oikein kunnolla. Se vähän rajoittaa remonttikärpäsen puremaakin. Monta juttua jos saisi tehtyä, niin elokuussa voi jatkaa hyvästä tilanteesta. Nyt kyllä taas täytyy hetki nyyhkiä omaa tyhmyyttään. Älä ikinä mene töihin juuri kesän alussa! Siitä seuraa lomakriisi...