Huh mikä lause. Sen sitä sai kuulla, kun olin niin kovin huolissani automobiilin täristys ongelmasta. Olipa siis tosiaan tullut ajeltua liian rauhallisesti eli ei ole tullut rajuja jarrutuksia tehtyä. No, kuka nyt haluaisi rajuja jarrutuksia harrastaa? :D

Onneksi tuo lause tuli sentään aloitettuna pahoittelulla. Tiesi mies, että en oikein arvosta moisia tokaisuja. :)

Auto ei ehkä kulje tällä hetkellä kuin unelma, mutta jostain syystä viime aikoina on unelmia riittänyt. Tai ainakin mukavan lämpöisiä ajatuksia asioista jotka voisivat olla. Unelma onkin ehkä väärä sana, kun se on sellaista haikailua. Unelma = haikailua, onko näin? Ehkä.

Mutta asiat jotka voisivat olla, niitä ihminen tarvitsee. Jotain mikä ei ihan noin van sormia napsauttamalla tule ja tapahdu, vaan ne kutkuttavat ja houkuttelevat ja pistävät miettimään, että voisiko niistä tulla totta.

Kylläpä pomppii ajatus, mutta joku uutinen taisi tänään sanoa, että sydänsuru voi tosiaan sairastuttaa sydämen. Kyllä se on varmasti totta. Yhtä totta voisi olla, että mukavat ajatukset pitävät sydämen kunnossa.

Piti heti kaivella se uutinen ja MTV3:n sivuiltahan se löytyi. Särkynyt sydän on oikeasti hengenvaarallinen. Pitääkö tuohon todeta, että kaikkea sitä tutkitaankin. :)