Näytää siltä, että suuri marjapensaiden siirto-operaatio ei ainakaan heti paljastu epäonnistuneeksi. Lehdet alkoivat kovaa vauhtia aueta. Tietysti varsinaiset tuhot ja vaikutukset paljastuu vasta myöhemmin, mutta toivossa on hyvä elää. Seitsemästä pensaasta siirrettiin neljä eli olisihan se ihan hyvä, jos nuo siirretytkin jotain marjoja tekisivät. Itse ei valtavien pensaiden marjatuotantoa ole pystytty kokonaan käyttämään, mutta onpa ollut mukava pensaattomille vieraille sanoa, että ottakaa marjasanko mukaan, jos haluatte.

536552.jpg

On kevät vaan mainiota aikaa. Se tulee sanottua usein ja nytkin, kunhan ei kurkista selän takaa ikkunasta näkyvää harmautta. Tuollainen elämän pienten ihmeiden ihailu pistää väkisinkin potkua omiin suunnitelmiin. Tänään taas pitäisi hypätä roima askel eteenpäin ideoiden toteuttamisessa.

Liikaa menee vain omien juttujen jauhamiseksi tämä blogi tällä hetkellä, mutta tuleva kuukauden pätkä näyttää aika pitkästi sen, että miten täysipäiväiseksi K&K:n ympyrät lähtee kehittymään vai hyppäänkö tosiaan uuteen palkkatyöhön. Ajatukset soutaa ja huopaa vuoroin kumpaankin suuntaan. Palkkatyössä on puolensa, jos löytää sopivia haasteita. Vieläkin harmittaa, kun erityisen hyvä paikka meni muutama viikko sitten ohi. Vastaavaa on vaikea löytää, vaikka onhan se mahdollista.