Niin kylmää ja niin kummallinen päivä. Olin yllättäen työhaastattelussa. En vielä oikein tiedä mitä mieltä siitä olisin. Haastattelu meni varmasti ihan hyvin, mutta paikkaan liittyy vähän kummallisia kuvioita. No, täytyy miettiä yön yli mitä paikasta alkaa ajatella.

Mutta tämä kylmyys. Vaikka päälleen vetää talvitakin, niin siltikin paleltuu. Eilen tuli tehtyä hyvinkin puutarhahommia, mutta tänään ei tehnyt yhtään mieli kohmettua. Riittävä huhkiminen pitää kyllä lämpimänä, mutta miten pääsee vauhtiin, kun tuuli iskee heti ulko-ovella vastaan tosi tujakasti. Ei siinä ainakaan suunnitella ja pohdiskella mitä aletaan tekemään, vaan vauhdissa pitäisi olla heti. Jääköön tältä päivältä.

Juorujutut ei yleensä jaksa kiinnostaa, mutta Susan Kuronen sai tänään mutkan kautta hymyn huulille. Minulta lööpit oli menneet ihan ohi ja näin äkkiseltään tässä illalla pätkän, missä kyseltiin siltä Playboyssa esiintyneeltä Susannalta mielipidettä Hymyssä olevista kuvista. Tämän kyseisen Susannan ilmeet pistivät väkisinkin virnistämään. Ihan selvästi Susannaa suorastaan hävetti Susanin puolesta. Sanoikin, että kyseisen lehden kuvat tehdään niin, että niissä ihminen pyritään näyttämään rumempana kuin onkaan. Voi, voi Susan parkaa. Niin makaa kuin petaa.

Onpa kamalaa olla lähes vahingoniloinen.